Klankschalen op het strand van IJmuiden

Vandaag een mooie fotoshoot met klankschalen op het strand van IJmuiden. De zomer is alweer voorbij en van te voren was het spannend of we het droog zouden houden tijdens de fotoshoot. Met verschillende klankschalen gingen Wilma en ik naar het strand en heb ik prachtige foto’s van haar mogen maken.

Wilma geeft klankschaal concerten, en we raakte toevallig aan de praat via Instagram omdat we onze nieuwe branding door dezelfde onderneemster lieten maken. Al snel plande ze een kennismaking call in en tijdens het gesprek was de energie zo goed en ging ze meteen voor de shoot. 

We plande hem meteen in op het strand van IJmuiden.

Voor de shoot dag waren de weersvoorspellingen niet zo goed en vroeg ik of Wilma de fotoshoot wilde verplaatsen. Wilma voelde aan alles dat het uiteindelijk goed zou komen en liet onze afspraak staan.

Tijdens de fotoshoot was het prachtig weer en bleef het droog. Alles voelde goed en het was niet alsof het zo moest zijn. Het licht was tijdens de shoot echt magisch. Pas toen we terug liepen naar de auto, begon het te regenen.

Wilma had een deel van haar klankschalen mee en had twee verschillende kledingsetjes.

Wil je meer weten over de klankschalen concerten van Wilma? Kijk dan zeker op haar website.

Vier keer per jaar organiseer ik een seizoensactie, zodat jij als spirituele onderneemster kennis kan maken met mij als fotograaf en jij passende beelden hebt voor het aankomende seizoen.

Ik stuur alle foto’s altijd op in een online gallery, zo kan je zelf de foto’s uitkiezen die jullie het mooist vinden en eventueel nog meer foto’s bijkopen. Ook super leuk om te doen is een mini album te laten maken van de shoot, zo heb je altijd een blijvende herinnering.

Nog meer business fotoshoots bekijken? Dit is een mooie fotoshoot gemaakt in een studio. Wil je meer weten of ook een mooie fotoshoot? Stuur mij een berichtje.

Wat Wilma zegt over deze fotoshoot:

Al tijden dacht ik er over na: Hoe kun je in woorden en beelden overbrengen wat klankschalen doen?Richt je op de pijn, zeggen experts dan. Maar dat past echt zó niet bij hoe ik wil werken.

Richt je op het verlangen is de andere optie. Maar hoe weet je wat er allemaal nog méér kan voorbij de rust die je graag zou willen? Hoe kan ik verbeelden wat ik je wil laten ervaren in een ontspanningsconcert? 

En dan nog in de overtreffende trap: wat je voelt als je zélf met de klankschalen mag werken.

Als je de schaal in je hand hebt en heel direct mag voelen en ervaren? 

Gelukkig kwam Sylvia Jennifer fotografie op mijn pad! Haar lukte het: als je mijn nieuwe foto’s bekijk, voel je precies waar het om gaat! Een serene rust, magische sfeer en pure verbinding met de schaal, de klanken en bovenal jezelf!