Ik leg de unieke energie van spirituele en holistische onderneemsters voelbaar vast op beeld. Zodat jij High impact kan gaan maken!

Hi, ik ben Sylvia!

Mensen die mij kennen weten dat ik heel mijn leven op zoek ben geweest naar waar mijn grootste passie ligt. Als klein meisje vond ik alles al leuk en deed ik veel verschillende hobby’s. Het enige dat ik zeker wist, is dat ik heel creatief ben. Maar waar ligt nou mijn purpose? Ik deed een opleiding tot fotograaf, stylist en bloemist.

Het enige dat steeds als een rode draad bleef hangen was de fotografie. Het maken van prachtige foto’s heeft er voor mij voor gezorgd dat ik vaker even stilsta, even momenten in het ‘nu’ beleef. Want de tijd gaat soms al zo snel.


Toch kent mijn fotografie ook een grote reis en zie ik dat als een deel van mijn persoonlijke ontwikkeling!

"There is no better investment than investing in yourself"

- Sylvia -

Het begon voor mij allemaal toen mijn zoontje geboren werd. Negen maanden lang droeg ik hem bij me en na de bevalling kon ik niet geloven hoe bijzonder die tien kleine vingertjes en tien kleine teentjes waren. Wij voelden ons allebei zo gelukkig en dankbaar dat we dit moment wilden vastleggen met mooie foto’s.

Ik begon me steeds vaker te bedenken hoe snel de tijd soms kan gaan en hoe waardevol het is om belangrijke momenten vastgelegd te hebben. Maar ook om te doen wat je echt leuk vind. Ik ben me gaan richten op alle soorten fotografie met als missie de tijd stil te leggen, even te ervaren hoe het is om in het ‘nu’ te leven. Ondertussen werd ik voor de 2 keer moeder, dit keer van een prachtig meisje. Mijn eigen ontwikkeling en interesses gingen hierdoor in een sneltrein. Wat vind ik nou leuk en wie ben ik naast het moederschap, en waar wil ik een steentje bijdragen in dit leven? Ik bleef fotograferen, ik ben zo ontzettend gegroeid in mijn ervaring en expertise. Maar toch miste ik iets…

Ik nam een stapje terug, pakte yoga weer op en deed veel aan persoonlijke ontwikkeling. En opeens wist ik het!
Ik merkte op dat mijn business synchroon groeide met mijn persoonlijke ontwikkeling. Die twee zijn sowieso erg verbonden. Zelfliefde, persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit is iets wat ik heel mooi vind, ik ben gaan uitzoeken hoe ik dit in mijn fotografie kon toepassen. Door de onderneemsters die vrouwen hier mee helpen in het licht te zetten! Jouw unieke energie, jouw verhaal en jouw kracht kan je door middel van beeld laten zien en zo jouw droomklanten aantrekken. En zo worden er nog meer vrouwen geholpen in hun persoonlijke ontwikkeling. Yesss, this is it!

Inmiddels heb ik heel veel prachtige onderneemsters voor mijn lens gehad. Ieder met haar unieke talenten, verhaal en purpose. Door de verbinding aan te gaan en een hoogwaardig resultaat vast te leggen vanuit jouw energie en wat jij wilt laten zien.
Fotografie is avontuurlijkheid, beleving, creativiteit, dankbaarheid, kalmte, kracht, en tijdloosheid.

Facts

Wie heb je straks achter de camera staan? Ik vind het altijd belangrijk om een fijne klik te hebben en ik stel je graag op je gemak. Niets is zo mooi als ontspannen, fijne foto’s. Bij dezen een kijkje achter de camera!

Ik ben getrouwd met mijn lieve man Ferry (we zijn stiekem getrouwd in Santorini) en samen hebben wij ons zoontje Deni en onze dochter Nina.

Ik zou mezelf omschrijven als introvert en als een gevoelsmens. Ik hou van lange, diepgaande gesprekken en ik zou mezelf wel omschrijven als een dromerig-type.

Ik doe graag aan yoga en hardlopen en ik ben gek op de natuur en mooie veldbloemen. Het zal je misschien niet verbazen dat ik het liefst op blote voeten loop, heerlijk!

Ik heb een tweelingzus en iedereen zegt dat we op elkaar lijken, ook al vinden we dat zelf totaal niet, haha! Oh, en wij zijn jarig op 31 december!

Mijn passie is fotografie

Ik ben nu officieel 5 jaar fotograaf en ik heb een grote liefde voor vrouwelijke onderneemsters. Ik weet nog heel goed mijn eigen eerste fotoshoot en ik weet nog zo ontzettend goed hoe zenuwachtig en kwetsbaar ik was. Maar tijdens die shoot kwam mijn zelfvertrouwen naar boven, voelde ik mij prachtig, sterk en vrouw. Dit gevoel kwam gelijk weer terug tijdens het bekijken van de afgeleverde foto’s. Wauw dacht ik, ik mag er zijn!


Ik geniet ervan als we fotograferen, gesprekken hebben en ik je kan inspireren om met vertrouwen voor de camera te staan. Een fotoshoot is voor velen echt wel kwetsbaar en spannend. Juist door helemaal in het moment te zijn en je zintuigen te gebruiken creëren we prachtige foto’s en wens ik dat jij er ook van geniet. Het is voor je business, maar tegelijkertijd ook een moment helemaal voor jou.


Portfolio

Een kleine sneak peak

Bekijk mijn volledige portfolio