Ik leg  de kracht, schoonheid en energie
van elke vrouw vast op beeld.
Van ondernemerschap tot de rijke
reis van het vrouwelijke leven.

Hi, ik ben Sylvia!

Ben jij op zoek naar de magie van beelden die niet alleen momenten vastleggen, maar ook de ziel van jouw verhaal vangen? Dat ben ik, een ziel die acht jaar geleden op het betoverende Santorini in het huwelijksbootje stapte met mijn jeugdliefde. Op onze eigen manier, zonder dat iemand er vanaf wist! Samen hebben we de afgelopen jaren twee prachtige kindjes in ons leven verwelkomd, waardoor onze dagen gevuld zijn met lachende gezichtjes en grote avonturen.

"There is no better investment than investing in yourself"

- Sylvia -

Mijn liefde voor creativiteit leidde me naar verschillende opleidingen, van bloemist tot stylist en fotograaf. Fotografie bleek mijn roeping te zijn, en ik besloot mijn eigen bedrijf op te zetten.Ik heb een fascinatie voor het mensenleven. Tijdloze foto's zijn mijn specialiteit; ze zijn meer dan beelden, ze zijn een reis terug in de tijd, een herinnering aan elke fase van het leven. Ik wil niet alleen foto's maken, maar momenten vastleggen die een verhaal vertellen, jouw verhaal. Ik ben hier om jouw energie vast te leggen, om je te helpen je boodschap authentiek en betekenisvol over te brengen.

Mijn introverte, open en gevoelige natuur zie ik als een kracht. Het stelt me in staat mensen op hun gemak te stellen, waardoor hun ware zelf tevoorschijn komt voor de camera. Daarnaast heb ik een voorliefde voor het bewandelen van mijn eigen pad, en deze onafhankelijke instelling weerspiegelt zich eveneens in mijn werk!

Mijn liefde voor creativiteit leidde me naar verschillende opleidingen, van bloemist tot stylist en fotograaf. Fotografie bleek mijn roeping te zijn, en ik besloot mijn eigen bedrijf op te zetten.

Ik heb een fascinatie voor het mensenleven. Tijdloze foto's zijn mijn specialiteit; ze zijn meer dan beelden, ze zijn een reis terug in de tijd, een herinnering aan elke fase van het leven. Ik wil niet alleen foto's maken, maar momenten vastleggen die een verhaal vertellen, jouw verhaal. Ik ben hier om jouw energie vast te leggen, om je te helpen je boodschap authentiek en betekenisvol over te brengen.

ik word blij van -

Yoga. Hardlopen. Bloemen. De natuur. Lezen. Inspirerende quotes. Mediteren

ik wil ooit -

In een boerderij huisje wonen met diertjes en een moestuin. Op reis met mijn gezin in een eigen opgepimpte caravan. Voor een tijdschrift fotograferen.

feitjes over mij -

Ik loop het liefst op blote voeten. Woon naast het strand. Ik heb een tweelingzus. Je mag mij wakker maken voor pure chocolade. 

together we're going to show your work, love and story

Ben je op zoek bent naar foto's die niet alleen momenten vastleggen, maar ook de energie en emoties voelbaar maken, ben je hier aan het juiste adres. Samen kunnen we jouw verhaal vertalen naar beelden die authentiek en betekenisvol zijn. Ik sta klaar om jouw verhaal vast te leggen!

Portfolio

Een kleine sneak peak

Bekijk mijn volledige portfolio