Foto’s maken tijdens een retraite

Via Instagram kwamen we met elkaar in contact en vertelde Syreeta van Studio Zazu dat zij haar eerste retraite ging organiseren. Het was haar droom om retraites te organiseren en te begeleiden. We kwamen precies op het juiste moment met elkaar in contact.

Via Instagram kwamen we met elkaar in contact. Als fotograaf is het mijn doel vrouwen te helpen naar zelfliefde. Dit kan ik het beste doen door vrouwen door jouw unieke energie, jouw verhaal en jouw kracht door middel van beeld te laten zien.

Syreeta wil met haar retraites vrouwen begeleiden met selfcare. In september gaf ze haar eerste retraite en ze vroeg of ik een uurtje aanwezig wilde zijn om foto’s te maken.

Hierdoor had ik genoeg tijd om verschillende momenten te kunnen fotograferen en mooie beelden te maken van deze inspirerende retraite. Syreeta heeft nu voldoende beelden voor een promotie van een volgende retraite.

Review Syreeta

“Sylvia kwam op het juiste moment op mijn pad. Ik wilde graag een fotograaf die mij en mijn eerste retrait zo puur mogelijk op de foto kon zetten. Toen ik Sylvia begon te volgen via social media voelde ik gelijk dat zij de persoon was die al het moois mocht gaan vastleggen.

En je mag best weten ik ben niet zo snel sprakeloos maar toen ik de foto’s zag was ik speechles. Ze heeft het zo mooi vastgelegd. Ze is heel relaxed en dat maakt dat je heel natuurlijk en puur op de foto verschijnt.

Stop met zoeken als je op zoek bent naar een fotograaf. She is the one!”

Ik vind het super fijn om ook tijdens jouw retraites, workshops of events te fotograferen. De prijs wordt helemaal op maat gemaakt op basis van jouw behoeftes.
Wil je jouw deelnemers op een aantal foto’s aanbieden van mooie portretten? Of mooie sfeerbeelden? Alles is mogelijk! Stuur mij een berichtje.