Zwangerschap fotoshoot op het strand van IJmuiden

Wat was dit een toffe zwangerschap fotoshoot tijdens het gouden uurtje op het strand van IJmuiden.

Zwangerschap fotoshoot op het strand van IJmuiden

Dit is één van mijn favoriete shoots van dit jaar tot nu toe, gewoon lekker ontspannen op het strand tijdens het gouden uurtje.

Ik had al een tijdje een aantal sets liggen die ik wil laten zien voor mijn cliënt closet. Stephanie is prachtig zwanger en wou de sets wel proberen om haar zwangerschap op een mooie manier vast te laten leggen. En waar kan je dan beter heen gaan dan  het strand van IJmuiden. Het blijft gewoon een prachtige tijdloze sfeer op het strand.

Ben je nou niet zo van de mooie lange jurken? Dan is dit setje helemaal leuk voor een fotoshoot. Een baggy broek met een of-shoulder top, de buik van Stephanie kwam prachtig uit. Stephanie kon zich van te voren niet helemaal bedenken hoe het allemaal ging worden, maar natuurlijk had ik het plaatje al helemaal in mijn hoofd. En het is zo tof om het dan werkelijk zien te worden en te zien dat het echt een uitje is en je zwanger lichaam een ode te geven.

Tijdens de shoot heb je altijd even de tijd om je om te kleden. Setje nummer twee paste ook helemaal bij het strand en boho sfeertje en zat ook al een tijdje in mijn hoofd. Ook de prachtige hoeden zitten in mijn cliënt closet.

Als je een kledingstuk uit mijn client closet leent hoef je niet bang te zijn dat je jezelf niet terug herkent, ik zal altijd zorgen dat de echte jij op de foto staat. Dit is bij Stephanie ook heel erg goed gelukt, ze heeft heel de shoot gestraald.

Zwangerschap fotoshoot op het strand van IJmuiden

Als fotograaf zet ik de tijd even stil om al het moois vast te leggen. Het zijn de kleinste details die me kunnen raken. Het is geweldig om te zien hoe een gezin plezier heeft met elkaar en hoe puur de kinderen zijn. Hoe trots een vader en moeder op hun pasgeboren baby zijn. Of dat je de liefde ziet tussen een koppel. Een fotoshoot met mij is ongedwongen zodat je jezelf kunt zijn en ik de pure emoties kan vastleggen. Mijn fotografiestijl omschrijf ik dan ook als: ‘niet maakbaar’, maar zoals hoe het is. Ongedwongen, maar ook puur, liefdevol, licht en romantisch.

Ik stuur alle foto’s altijd op in een online gallery, zo kan je zelf de foto’s uitkiezen die jullie het mooist vinden en eventueel nog meer foto’s bijkopen. Ook super leuk om te doen is een mini album te laten maken van de shoot, zo heb je altijd een blijvende herinnering.

Bij Sylvia Jennifer fotografie maak je herinneringen om nooit meer te vergeten.

Nog meer fotoshoots op het strand bekijken? Dit is ook een zwangerschapshoot in Haarlem.

Wil je meer weten of ook een fotoshoot op het strand van IJmuiden? Stuur mij een berichtje.

 

 

Blijf op de hoogte