Seizoensshoot

Omdat ik elke onderneemster het gun om mooie beelden te hebben van jezelf, organiseer ik 4 keer in het jaar een speciale seizoenshoot.

Deze shoot is zodat jij genoeg beelden uit het juiste seizoen hebt om in te zetten voor je bedrijf en zo jouw unieke energie kan laten zien aan de juiste klanten. We maken gebruik van een prachtige plek die past bij het seizoen van het jaar. Je mag al je spullen mee nemen die je gebruikt tijdens je werk, bijvoorbeeld een yoga matje, of je klankschalen enz. Maar je mag ook voor de rauwe pure beelden gaan.

Wat je kan verwachten

na een shoot met Sylvia Jennifer

Impact!

Eindelijk kan je prachtige foto’s online delen die helemaal weerspiegelen wie je bent en waar je voor staat. Hierdoor ga je impact kan maken met jouw verhaal. 

Persoonlijk

Mooie eigen beelden die helemaal jouw verhaal vertellen en in lijn liggen met je missie in plaats van onpersoonlijke stockfoto’s. 

Groei!

De meest fantastische klanten komen naar je toe, gewoon door jezelf te zijn. Hierdoor ga je groeien met je bedrijf en zo meer zelfliefde doorgeven. 

Seizoen Branding Shoot
25 Februari 2024

Ga jij vol voor jouw talenten en energie, voor zichtbaarheid en het maken van impact met je werk? 
Op 25 februari organiseer ik een seizoen shoot in fabriek Zuidermeer. Speciaal voor jou als ondernemer die een aantal nieuwe, professionele foto’s nodig heeft als profielfoto, voor je website, socials, nieuwsbrieven, e-book en meer. En niet de standaard foto’s achter een laptop of kop koffie wilt hebben.
Ideaal om weer frisse content te hebben of te ervaren hoe een fotoshoot is. Je kunt de foto’s voor al je marketing uitingen en zichtbaarheid gebruiken.

Ook worden er prachtige bewegende beelden van je gemaakt, die jij perfect kan inzetten op instagram reels. Iets waar je niet meer om heen kan en wat jouw droomklanten nog meer gaat aantrekken. 

Het bij boeken van een visagiste is mogelijk.

De locatie: Fabriek Zuidermeer

We maken gebruik van een mooie minimalistische ruimte die zich kenmerkt door de hoge plafonds, stalen ramen en grote lichtinval. Tevens heeft deze ruime een mooie betonnen trap en een nieuwe achtergrond in de vorm van een rondje. Er is ruime voor mooie portretten, maar ook foto's met props die je gebruikt voor je onderneming. 
Het thema is puur, stralend en een klein beetje sparkel!Elkaar leren kennen en een fotoshoot boeken?

Boek een vision Call>>

Dit is wat je krijgt bij jouw Seizoen Branding Shoot

Een fotoshoot van 45 minuten waarin we uiteenlopende beelden maken voor je bedrijf

Inclusief  2 kledingwissels en het meenemen van 2 persoonlijke props. En eventueel gebruik van mijn cliënt closet 

Voorbereiding tips en een korte voorbereiding call

Coaching tijdens de shoot

10 foto’s in hoge resolutie, je kan zelf de foto’s kiezen in een online gallery en bijkopen kan voor €10,- per stuk. 
5 magical mini video's (ideaal voor Instagram reels)


€375,-

Bij iedere shoot ontvang je een mooie inspiratie poster van de mooiste foto als cadeau!

Cadeau

Recensies van de vorige seizoen shoots

Een leuke shoot en dat allemaal door de fijne vibe van Sylvia! Ik voelde mij heel erg op mijn gemak en had echt plezier bij het shooten. (Iets wat ik normaal niet zo snel heb) Plus, niet onbelangrijk, de foto’s zijn echt super! Ik kon nauwelijks kiezen. Ik boek zeker nog eens een shoot bij Sylvia en ik raad haar andere echt aan!

Carina

Hele fijne shoot gehad bij Sylvia. Ze stelt je op je gemak, denkt mee en had een leuk concept bedacht! Na de shoot kreeg ik ook snel de foto's, wat fijn is want je bent toch nieuwsgierig. En ze heeft een mooie missie! Dank je, Sylvia! :-)

Lillian

I did it. Mijn eigen moment gepakt bij jou en MJ’s haar en visagie ... en dan ook nog eens kunnen kiezen uit al jouw gemaakte foto's. Maar het is gelukt. Met mijn nieuwe foto's ga ik nog meer vrouwen inspireren en begeleiden naar balans in hun eigen levensstijl waarin zij zichzelf centraal gaan zetten. Bedankt voor dat uur dat ik mocht stralen. Graag tot de volgende keer! 

Sharon

Portfolio

Een kleine sneak peak

Bekijk mijn volledige portfolio