Zwangerschapshoot in het bos van Velsen

Wat was dit een mooie zwangerschapshoot in het bos van velsen!

Zwangerschapshoot in Velsen

Danielle mailde mij een tijd geleden of ik nog plek had voor een fotoshoot. Zij wou graag een zwangerschapshoot in het bos van Velsen, samen met haar vriend. Normaal plan ik een zwangerschapshoot rond de 30 weken in, maar Danielle gaf aan dat zij nog een hele kleine buik had en daarom plande we de shoot wat later. En wat een mazzel dat we dat hadden gedaan, want er lag prachtige sneeuw op deze dag.

Het bos lag vol met zachte sneeuw en het water was bevroren, ook zaten we rond het gouden uurtje. Dat in combinatie met een prachtige zwangere levert super mooie plaatjes op.

Danielle had een mooie strakke groene jurk aan, hier was haar prachtige buik goed in te zien. In dit setje gingen we even velsen-zuid in om de eerste foto’s te maken. Danielle gaf aan dat ze het best spannend vond, gelukkig voelde ze zich al snel vrij en stond te stralen. Een beter compliment voor mij als fotograaf is er niet.

Danielle vond het ook nog leuk om een jurk uit mijn client closet te lenen, en wat was dat een plaatje in combinatie met de sneeuw. Een mooie wolle jurk met een lekker warm vest. Dat was wel nodig want wat was het koud.

Ik vond dit echt een prachtige shoot, heerlijk in de sneeuw en in het bos van Velsen met een verliefd stel dat een nieuw avontuur staat te wachten.

Zwangerschapshoot in Velsen

Ik fotografeer jullie op de manier zoals jullie zijn, dus niet te veel geposeerd, en ook op een locatie die bij jullie past. Zoals bij dit stel in het bos van Velsen.

Ik stuur alle foto’s altijd op in een online gallery, zo kan je zelf de foto’s uitkiezen die jullie het mooist vinden en eventueel nog meer foto’s bijkopen. Ook super leuk om te doen is een mini album te laten maken van de shoot, zo heb je altijd een blijvende herinnering.

Bij Sylvia Jennifer fotografie maak je herinneringen om nooit meer te vergeten.

Nog meer zwangerschapshoots bekijken? Dit is een mooie zwangerschapshoot op het strand van IJmuiden.

Wil je meer weten of ook een mooie fotoshoot? Stuur mij een berichtje.

Als je een fotoshoot boekt bij mij kan je altijd aangeven of je wilt dat ik de foto’s deel of niet. De vriend van Danielle heeft dat liever niet, en dat respecteer ik natuurlijk. Voor mij telt het dat jullie blij zijn met de foto’s en dat ik jullie een prachtige herinnering mee kan geven!

Blijf op de hoogte