Zwangerschapshoot in Haarlem

Wat was dit een super mooie zwangerschapshoot in de duinen van Haarlem!

Zwangerschapshoot in Haarlem

Ik ben bezig met een cliënt closet aan te maken voor zwangere dames. Dat betekent dat je een mooie jurk van mij kan lenen tijdens een fotoshoot, super handig voor als je geen dure jurk wil kopen voor alleen een fotoshoot of als je mijn stijl mooi vind en zelf lastig vind om zo iets uit te kiezen in de winkels.

Hiervoor had ik een model nodig en dacht ik meteen aan Marit, ik ken Marit van heel vroeger en nu is Marit zwanger van haar eerste kindje. Gelukkig vond Marit het heel leuk en vond mijn idee erg leuk en zag het helemaal zitten. Ik vroeg Marit om in ieder geval een mooi lingerie setje aan te trekken, want ik heb een mooie kimono gekocht en een super gave hoed met een bloemenkrans van het muurbloempje

Soms heb je het plaatje gewoon al helemaal in je hoofd en het is dan zo gaaf  als het ook zo word als dat je het in gedachten hebt.
Het was een super mooie avond, het gouden uurtje was perfect en het was heel rustig in de kennermerduinen, waardoor Marit zich ook op haar gemak voelde en vrij uit kon bewegen.  Dit was echt de perfecte zwangerschapshoot in Haarlem.

Kijken jullie mee naar deze prachtige zwangere dame?

Zwangerschapshoot in Haarlem

Binnenkort komt er een pagina op mijn website speciaal over mijn cliënt closet, houd het in de gaten dus.

Ik stuur alle foto’s altijd op in een online gallery, zo kan je zelf de foto’s uitkiezen die jullie het mooist vinden en eventueel nog meer foto’s bijkopen. Ook super leuk om te doen is een mini album te laten maken van de shoot, zo heb je altijd een blijvende herinnering.

Bij Sylvia Jennifer fotografie maak je herinneringen om nooit meer te vergeten.

Nog meer zwangerschapshoots bekijken? Dit is ook een zwangerschapshoot in Haarlem.

Wil je meer weten of ook een mooie fotoshoot? Stuur mij een berichtje.

 

Blijf op de hoogte