Zwangerschapshoot in de duinen van IJmuiden

Wat was dit een mooie zwangerschapshoot in de duinen van IJmuiden!

Zwangerschapshoot in IJmuiden

Tegen het eind van het jaar heb ik het altijd iets rustiger met buitenshoots. Ik fotografeer vooral binnen, bij jou thuis bijvoorbeeld. Maar ook doe ik rond deze tijd van het jaar veel aan mijn website en werk ik aan mijn doelen voor het nieuwe jaar. Het is eigenlijk nog niet eens heel koud buiten, dus ik was blij dat Daphne mij mailde voor een zwangerschapshoot in de duinen van IJmuiden.

Daphne twijfelde over een zwangerschapshoot, maar besloot toch op het laatste moment deze mooie herinnering vast te laten leggen. En daar geef ik haar helemaal gelijk in want je bent nooit meer zwanger van dit kindje, hoe mooi is het dan om foto’s te hebben om op terug te kijken?

We hadden mazzel want de zon scheen heel mooi deze zondagmiddag. Het was wel even zoeken naar een parkeerplek want iedereen besloot om te gaan wandelen in de duinen van IJmuiden. Gelukkig is er in de duinen ruimte genoeg.

Het gezin was prachtig gekleed in rustige neutrale kleuren, Ik vind dat uiteindelijk het mooiste op de foto. Want niets leidt af van wat echt belangrijk is. En de mooie kleur grijs paste heel goed bij de lucht want er kwam toch een regenbui aan, gelukkig waren we toen al klaar met de shoot.

Ik vond dit echt een prachtige shoot, heerlijk in de duinen met een mooi gezin en mijn camera.

Zwangerschapshoot in IJmuiden

Ik fotografeer jullie op de manier zoals jullie zijn, dus niet te veel geposeerd, en ook op een locatie die bij jullie past. Zoals bij dit gezin in de duinen van IJmuiden. Een prachtige locatie, want je kan naar de zee lopen en daar de foto’s maken, maar je kan ook nog een stukje de duinen in. Zo krijg je diversiteit in je foto’s.

Ik stuur alle foto’s altijd op in een online gallery, zo kan je zelf de foto’s uitkiezen die jullie het mooist vinden en eventueel nog meer foto’s bijkopen. Ook super leuk om te doen is een mini album te laten maken van de shoot, zo heb je altijd een blijvende herinnering.

Bij Sylvia Jennifer fotografie maak je herinneringen om nooit meer te vergeten.

Nog meer zwangerschapshoots bekijken? Dit is een mooie zwangerschapshoot op het strand van IJmuiden.

Wil je meer weten of ook een mooie fotoshoot? Stuur mij een berichtje.

Blijf op de hoogte