Zwangerschap aankondiging

Wat was dit een mooie zwangerschap aankondiging door middel van een fotoshoot.

Zwangerschapshoot in Haarlem

Voor mij zijn foto’s herinneringen vastleggen van de meest bijzondere momenten in je leven, die vaak zo snel voorbij gaan zonder dat we er erg in hebben. Daarvan is een zwangerschap een heel goed voorbeeld. Je bent maar één keer zwanger van je kindjes en het is daarom zo mooi en tastbaar om daar een herinnering aan te hebben. Een zwangerschapshoot doe je meestal ongeveer rond de 28 weken of later, als je je buik goed kan zien. Maar hoe leuk is het om ook foto’s te hebben van als je net zwanger bent? Als nog niemand het ziet, maar als je het wel van de daken wilt schreeuwen.

Voor Linda en haar gezin mocht ik dit mooie moment vast leggen, samen gingen we op stap met een echo en een toffe ballon. Het had heel de ochtend geregend, maar precies tijdens de shoot was het heel even droog. Natuurlijk was ik heel blij voor dit prachtige gezin en vond ik het een eer om deze verassing vast te leggen, wetende dat over een week de dierbaren van Linda en Tom deze foto’s te zien krijgen, ik ben heel benieuwd naar hun reactie!

Ik heb nu al zin in april want dan mag ik haar prachtige buik vastleggen.

Kijken jullie mee naar deze vrolijke zwangerschap aankondiging?

Zwangerschap aankondiging

Zwanger zijn is iets bijzonders, dat je op een leuke manier wilt delen met iedereen. Sylvia Jennifer fotografie zorgt ervoor dat jullie zwangerschap aankondiging persoonlijk en orgineel is. De fotosessie vind plaats vanaf 10 weken zwangerschap en is inclusief verschillende accessoires. Uiteraad mogelijk als stel, maar ook als gezin.

Ik stuur alle foto’s altijd op in een online gallery, zo kan je zelf de foto’s uitkiezen die jullie het mooist vinden en eventueel nog meer foto’s bijkopen. Ook super leuk om te doen is een mini album te laten maken van de shoot, zo heb je altijd een blijvende herinnering.

Bij Sylvia Jennifer fotografie maak je herinneringen om nooit meer te vergeten.

Wil je een zwangerschapshoots bekijken? Dit is een zwangerschapshoot in Haarlem.

Wil je meer weten of ook een mooie fotoshoot? Stuur mij een berichtje.

Blijf op de hoogte