Trouwen met een thema | Sparkling Summer

Trouwen met een thema, het thema van deze super toffe styledshoot was sparkling summer.

Trouwen met een thema

Landgoed huize bergen, wat is dit toch een prachtige plek voor een bruiloft. We hebben hier met een heel gaaf team een toffe styled shoot neergezet. Wat ben ik blij met het resultaat!

En wat een geweldig stel had ik voor mijn lens, de liefde straalt er vanaf! En op deze manier konden ze zich alvast een beetje voorbereiden, want ze zijn verloofd.

Alles is hier wat je nodig hebt voor een toffe bruiloft. Een mooie rustige omgeving, de ceremonie kan binnen en buiten, het diner en zelfs het feest. Omringt door een prachtige groen landgoed en heel veel privacy. Echt een feestje om hier te mogen fotograferen!

Geniet van de foto’s, want die zeggen meer dan woorden!

 

Trouwen met een thema

Leveranciers van deze bruiloft met thema / styled shoot:

organisatie: Kirsten van der winden

Styling: Dames van de styling

Bloemen: De wilgenroos

Trouwambtenaar: Myrelfleur 

Trouwjurk: Yalisa’s bruidsmode

MUAH: Vief haarverzorging

Stationery: Studio Oldstreet 

Trouwen met een thema, van intiem tot groots, op Landgoed Huize Bergen vindt u alles voor een onvergetelijke dag. Ervaar de rijke historie in een betoverend groene omgeving. Het authentieke landhuis heeft diverse stijlkamers voor een privé diner, kleinschalige receptie of gedenkwaardige huwelijksceremonie. Daarnaast biedt het Koetshuis volop mogelijkheden voor een bruisend feest tot wel 175 personen. Is het prachtig weer, dan kunt u genieten van een prachtige dag buiten op het terras.

Nog meer bruiloftshoots bekijken? Dit is een mooie bruiloft waar ik de fotografie heb gedaan.

Wil je mij als fotograaf op jullie bruiloft? Stuur mij een berichtje.

Check op tijd of ik nog beschikbaar ben. Ik neem een max aantal bruiloften per jaar aan, om me zo voor 100% in te kunnen zetten en alle persoonlijke aandacht te geven die jullie verdienen.

 

 
Blijf op de hoogte