Share

What to wear!

Uit ervaring weet ik dat het kiezen van de juiste outfit stress met zich mee kan brengen en een drempel kan zijn om een fotoshoot te doen. Zeker als je zwanger bent of net bent bevallen, voel je je wellicht niet geheel comfortabel in je eigen lichaam. De styling closet van Sylvia Jennifer helpt jou uit de brand.

Het is ten eerste heel erg belangrijk dat je draagt waar je je prettig in voelt. Daarnaast heeft het een echte meerwaarde voor de foto’s wanneer je net iets meer aandacht besteedt aan wat je aan doet, want je gaat nu eenmaal op de foto en niet naar je werk.

Voor vrouwen is het erg mooi om een lange jurk of rok te dragen. Hierdoor kan je veel bewegen waardoor er een soort ”movement” in de beelden komt. Dit zorgt net voor de finishing touch. Maar een broek kan ook, combineer dit bijvoorbeeld met een mooie trui, kanten top of romantische blouse.

Voor de mannen is het belangrijk dat ze passen in het geheel. Maar dit is al snel goed met een mooi linnen overhemd, simpel T-shirt of een gebreide trui.

mama en kind fotoshoot
zwangerschapsfotografie sneeuw

What not to wear...

Helaas is er ook bepaalde kleding die afbreuk doen aan een mooie foto/ Het zou zonde zijn als dat grote merk afdruk of druk patroon enorm afleid van de emotie van de foto’s.

Hele felle kleuren zoals knal roze, geel of groen raad ik ook af om te dragen. Niet omdat ik het niet mooi vind, maar omdat felle kleuren heel erg reflecteren op de huid. Het is om die reden of heel veel extra werk in de edit of je hebt een hele roze gloed op je huid. Dat is zonde!

Maar moeten we dan allemaal een spijkerbroek en een witte blouse dragen tijdens een fotoshoot? Nee, absoluut niet! Het is belangrijk dat de kleuren met elkaar matchen.

Met mijn styling closet bied ik voor alle moeders romantische  jurken aan zodat jij optimaal kunt stralen. Zo hoef jij niet urenlang te zoeken naar de perfecte outfit. Deze styling past perfect bij mijn stijl van fotograferen. 

Gezinsfotografie bos
zwangerschapshoot ijmuiden

Bij het boeken van een fotoshoot ontvang je een uitgebreide style guide met ook het aanbod van mijn cliënt closet.

Interesse?