Share

Over Sylvia: mijn verhaal

Tien kleine vingertjes, tien kleine teentjes… het begon allemaal toen mijn zoontje Deni geboren werd. Negen maanden lang heeft hij in mijn buik gezeten en eindelijk was ‘ie daar. Alles van onze kleine man wilden we zo goed mogelijk in ons geheugen opslaan. Van die kleine teentjes tot schattige gaapjes, deze beelden wilden we voor altijd herinneren. En daarom boekten we een newborn shoot, en gelukkiger kunnen we niet zijn met deze foto’s.

Dat is wat ik zo waardevol vind van een fotoshoot. Dat je altijd terug kunt kijken op een mooi moment in je leven zoals een zwangerschap of geboorte. Met alle liefde leg ik een mooi moment, een emotie of geluk voor je vast.

Wie ik ben?

Mijn naam is Sylvia, en ik ben fotograaf, echtgenote van Ferry, mama van Deni en Nina, woonachtig in IJmuiden en een interieurjunkie. Je maakt mij blij met een mooie bos bloemen, een lesje yoga en een grote mok groene thee.

Als fotograaf zet ik de tijd even stil om al het moois vast te leggen. Het zijn de kleinste details die me kunnen raken. Het is geweldig om te zien hoe een gezin plezier heeft met elkaar en hoe puur de kinderen zijn. Hoe trots een vader en moeder op hun pasgeboren baby zijn. Of dat je de liefde ziet tussen een koppel.

Een fotoshoot met mij is ongedwongen zodat je jezelf kunt zijn en ik de pure emoties kan vastleggen. Mijn fotografiestijl omschrijf ik dan ook als: ‘niet maakbaar’, maar zoals hoe het is. Ongedwongen, maar ook puur, liefdevol, licht en romantisch.

1539k

Wat klanten zeggen...

“Sylvia heeft op een prachtige manier een bijzondere periode in mijn leven vastgelegd, mijn zwangere buik. Sylvia was heel lief, open en gezellig. Ze stelde vragen, gaf wat aanwijzingen over wat mooi zou worden en kletste gezellig over van alles en nog wat. Op die manier stelt ze veel mensen op hun gemak.Ik voelde me dankzij de lieve woorden en deskundigheid van Sylvia mooi. Zoals ik tegen haar ook zei; met een goede fotograaf kan iedereen model zijn!Erg leuke ervaring met mooie foto’s, bedankt Sylvia!”
Anneleen
newborn fotografie ijmuiden
“Sylvia neemt echt de tijd voor je en geeft je een goed gevoel. Hierdoor kun je ontspannen de fotoshoot doen en mijn kindje voelde zich ook op haar gemak. Mooie herinneringen voor later!”
Sanne
“Sylvia heeft ons gezin prachtig vastgelegd! Wij zijn ontzettend blij met de eeuwige herinnering die ze voor ons gemaakt heeft. We zullen de komende jaren zeker vaker een shoot bij haar boeken.”
Lydia
“Mooie familie foto's vast laten leggen op het strand van IJmuiden door Sylvia. Rustig en gedreven heeft ze ons op een spontane manier vast gelegd.”
Suzanna
“Heel relaxed, stelt op het gemak en de foto's waren snel verstuurd! Supermooi geworden!”
Samantha