Newbornshoot in Santpoort-Noord

Wat was dit een leuke newbornshoot in Santpoort-Noord!

Newbornshoot in Santpoort-Noord

Vanaf het begin dat ik fotografeer kom ik al bij Lieke langs om foto’s te maken. Ik was dan ook super blij voor Lieke toen ze mij vertelde dat er een tweede onderweg was. Natuurlijk was ik super enthousiast om de foto’s te maken, zowel voor de zwangerschapshoot als de newbornshoot. Vorige week was het zover en mocht ik de kleine Keet vastleggen bij het gezin thuis in Santpoort-Noord, op dat moment één week oud.

Tijdens de shoot was Keet haar grote zus Fem ook aanwezig, Ondanks dat Fem al een hele ochtend spelen er op had zitten en best moe was heeft ze het super goed gedaan en werd ze helemaal zen toen ze haar kleine zusje mocht vasthouden, echt een hele grote trotse zus.

Tijdens de hele shoot heeft Keet geen één keer haar ogen open gedaan of een kick gelaten. Zo diep in slaap was dit mooie baby’tje, perfect natuurlijk voor de shoot. Maar ook als een kindje wel krampjes heeft of huilerig is komen we er wel, dan mag jullie baby gewoon lekker dicht tegen jullie aan blijven en zorg ik dat we de mooiste plaatjes maken.

Dit gezin had hun newbornshoot thuis in hun prachtige huis in Santpoort-Noord.Een newbornshoot vind meestal gewoon thuis bij jullie plaats, tijdens de shoot zoek ik het mooiste licht op en schieten we daar de foto’s.  In de hoogzomer kan een newbornshoot ook wel eens plaats vinden op het strand, dat levert geweldig mooie plaatjes op. Maar dan moet het natuurlijk wel lekker warm zijn en het moet bij jullie passen.

Ik vond dit echt een prachtige shoot, heerlijk in de bubbel van een vers gezin en ik vind het geweldig om hun een herinnering mee te kunnen geven!

Newbornshoot in Santpoort-Noord

Ik fotografeer jullie op de manier zoals jullie zijn, dus niet te veel geposeerd, en ook op een locatie die bij jullie past. Of de newbornshoot zoals bij dit gezin thuis in Santpoort-Noord.

Ik stuur alle foto’s altijd op in een online gallery, zo kan je zelf de foto’s uitkiezen die jullie het mooist vinden en eventueel nog meer foto’s bijkopen. Ook super leuk om te doen is een mini album te laten maken van de shoot, zo heb je altijd een blijvende herinnering.

Bij Sylvia Jennifer fotografie maak je herinneringen om nooit meer te vergeten.

Nog meer shoots bekijken? Dit is een mooie zwangerschapshoot op het strand van IJmuiden.

Wil je meer weten of ook een mooie fotoshoot? Stuur mij een berichtje.

Als je een fotoshoot boekt bij mij kan je altijd aangeven of je wilt dat ik de foto’s deel of niet. Voor mij telt het dat jullie blij zijn met de foto’s en dat ik jullie een prachtige herinnering mee kan geven!

Blijf op de hoogte