Motherhoodshoot in de duinen van IJmuiden

Wat was dit een mooie motherhood in de duinen van IJmuiden!

Motherhoodshoot in IJmuiden

Ik mocht een prachtige Motherhoodshoot in de duinen van IJmuiden vastleggen voor Sanna en Senna. Op een mooie zonnige dag fotografeer ik altijd het liefst tijdens het gouden uurtje, echt prachtig licht heb je dan en het maakt echt een foto. Het was nog maar maart, en het gouden uurtje was precies rond etenstijd. Dus het kon nog net met Senna, en wat deed ze het goed. Ze had zoveel plezier met haar moeder. Samen knuffelen, samen dansen en samen grapjes maken. Wat een vrolijke meid is Senna. Het leverde prachtige plaatjes op, en deze serie laat precies zien waar ik voor sta. Samen een leuke en mooie herinnering maken!

We hadden mazzel want de zon scheen niet heel de dag, maar precies tijdens dit uurtje kwam de zon een klein beetje door.  De duinen van IJmuiden is ook een geweldige plek voor dit soort shoots, je heb een geweldig uitzicht.

Sanne had een jurk uit mijn cliënt closet aan, echt een prachtige jurk! Deze jurk heeft een beetje een boho gevoel en maakt de foto helemaal. In mijn client closet heb ik verschillende jurken te leen voor tijdens een zwangerschapshoot, mothethoodshoot, gezinshoot of een newbornshoot.

Ik vond dit echt een prachtige shoot, heerlijk in de duinen met een mooi mama en haar kindje.

Motherhoodshoot in IJmuiden

Ik fotografeer jullie op de manier zoals jullie zijn, dus niet te veel geposeerd, en ook op een locatie die bij jullie past. Zoals bij deze motherhood serie in de duinen van IJmuiden. Een prachtige locatie, want je kan naar de zee lopen en daar de foto’s maken, maar je kan ook nog een stukje de duinen in. Zo krijg je diversiteit in je foto’s.

Ik stuur alle foto’s altijd op in een online gallery, zo kan je zelf de foto’s uitkiezen die jullie het mooist vinden en eventueel nog meer foto’s bijkopen. Ook super leuk om te doen is een mini album te laten maken van de shoot, zo heb je altijd een blijvende herinnering.

Bij Sylvia Jennifer fotografie maak je herinneringen om nooit meer te vergeten.

Nog meer shoots bekijken? Dit is een mooie zwangerschapshoot op het strand van IJmuiden.

Wil je meer weten of ook een mooie fotoshoot? Stuur mij een berichtje.

 

 

Blijf op de hoogte