Motherhood fotoshoot op het strand van IJmuiden

Wat was dit een prachtige motherhood fotoshoot tijdens het gouden uurtje op het strand van IJmuiden.

Motherhood fotoshoot op het strand van IJmuiden

Hoe mooi is het om een paar keer in je leven te investeren in een mooie shoot? Ik beloof je, de sfeer is ongedwongen en we gaan heel veel plezier maken!

Zo ging ik op een mooie zomeravond met Desiree en haar dochtertje Amber van 4 maanden naar het strand van IJmuiden. Desiree heeft wel met haar gezin een newborn shoot gedaan toen Amber net geboren was, maar ze wou ook heel graag een motherhood sessie met Amber alleen. Desiree heeft vroeg haar eigen moeder verloren en weet dus hoe waardevol foto’s samen met je kindje zijn, zowel voor Desiree zelf maar ook voor Amber zelf. We hebben het op deze prachtige avond daar even over gehad en het is één van de redenen dat ik fotografeer.

Amber keek haar ogen uit, ook al was het eigenlijk al lang bed tijd. Gelukkig kon Amber wel even opblijven om het gouden uurtje mee te pakken. De meest voorkomende term die je nu hoort wanneer je een shoot wilt boeken. En eerlijk, logisch, want het is het mooiste deel van de dag. Wanneer dat is? Een uur na zonsopkomst en een uur voor zonsondergang. Je krijgt dan prachtig zacht en warm licht.

Foto’s zeggen meer dan 1000 woorden, dus kijk snel mee en zie de speciale band tussen moeder en dochter!

 

Motherhood fotoshoot op het strand van IJmuiden

Als fotograaf zet ik de tijd even stil om al het moois vast te leggen. Het zijn de kleinste details die me kunnen raken. Het is geweldig om te zien hoe een gezin plezier heeft met elkaar en hoe puur de kinderen zijn. Hoe trots een vader en moeder op hun pasgeboren baby zijn. Of dat je de liefde ziet tussen een koppel. Een fotoshoot met mij is ongedwongen zodat je jezelf kunt zijn en ik de pure emoties kan vastleggen. Mijn fotografiestijl omschrijf ik dan ook als: ‘niet maakbaar’, maar zoals hoe het is. Ongedwongen, maar ook puur, liefdevol, licht en romantisch.

Ik stuur alle foto’s altijd op in een online gallery, zo kan je zelf de foto’s uitkiezen die jullie het mooist vinden en eventueel nog meer foto’s bijkopen. Ook super leuk om te doen is een mini album te laten maken van de shoot, zo heb je altijd een blijvende herinnering.

Bij Sylvia Jennifer fotografie maak je herinneringen om nooit meer te vergeten.

Nog meer fotoshoots op het strand bekijken? Dit is ook een zwangerschapshoot in Haarlem.

Wil je meer weten of ook een Motherhood fotoshoot op het strand van IJmuiden? Stuur mij een berichtje.

 

 

Blijf op de hoogte