Gezinshoot in Haarlem

Dit was een speciale gezinshoot in Haarlem voor mij. Het was namelijk het prachtige gezin van mijn zus.

Bijzondere gezinshoot in Haarlem

Hoe mooi is het om een gezin op de foto te zetten die je zo dierbaar is, voor mij heel bijzonder omdat ze zo dicht bij mij staan.

Mijn zus wou heel graag foto’s van haar gezin nu haar zoontje Charly ook loopt, weer een nieuwe mijlpaal om vast te leggen. De zomer is net afgelopen en de herfst laat zich langzaam zien, het bos is preachtig op zo moment en de jassen kunnen gelukkig nog mooi uit.

Wat ik het leukst vind aan een gezinshoot is dat je de kindjes gewoon kan laten spelen, wat ze ook doen als je een boswandeling maakt. Zo krijg je de meeste echte foto’s en natuurlijk knuffelen en kietelen we de kinderen tussen door ook heel veel, maar dat zijn ook echte momenten en zo gaan ze helemaal als zich zelf op de foto. Uiteindelijk een hele ongedwongen fotoshoot en uurtje spelen voor de kinderen.

Foto’s zeggen meer dan 1000 woorden, dus kijk snel mee naar deze gezinshoot in Haarlem!

 

Bijzondere gezinshoot in Haarlem

Als fotograaf zet ik de tijd even stil om al het moois vast te leggen. Het zijn de kleinste details die me kunnen raken. Het is geweldig om te zien hoe een gezin plezier heeft met elkaar en hoe puur de kinderen zijn. Hoe trots een vader en moeder op hun pasgeboren baby zijn. Of dat je de liefde ziet tussen een koppel. Een fotoshoot met mij is ongedwongen zodat je jezelf kunt zijn en ik de pure emoties kan vastleggen. Mijn fotografiestijl omschrijf ik dan ook als: ‘niet maakbaar’, maar zoals hoe het is. Ongedwongen, maar ook puur, liefdevol, licht en romantisch.

Ik stuur alle foto’s altijd op in een online gallery, zo kan je zelf de foto’s uitkiezen die jullie het mooist vinden en eventueel nog meer foto’s bijkopen. Ook super leuk om te doen is een mini album te laten maken van de shoot, zo heb je altijd een blijvende herinnering.

Bij Sylvia Jennifer fotografie maak je herinneringen om nooit meer te vergeten.

Wil je meer weten of ook een gezinshoot? Stuur mij een berichtje.

 

 

Blijf op de hoogte