Newborn shoot

Niets is zo mooi als een pasgeboren baby, die kleine vingertjes en die kleine teentjes! Dit prille, prachtige leven leg je vast tijdens newborn shoot en koester je voor het leven.

De tijd dat je baby zo klein is, is voorbij voor je het weet. Wil jij dit moment nog iets langer vasthouden? Laat dan mooie foto’s van je baby maken met een newborn shoot. Deze fotoshoot staat geheel in het teken van jullie pasgeboren baby en gezin.

Bij een newborn shoot neemt Sylvia Jennifer alle tijd om de foto’s te maken. Tijdens deze fotoshoot wordt er rekening gehouden met et ritme van jullie baby. Op deze manier worden lichte en natuurlijke foto’s gemaakt en wordt jullie baby op de mooiste manier vastgelegd.

newbornfotograaf santpoort
Basis
175

1-5 personen

1 uur fotografie

Advies in kledingkeuze en eventueel een kledingwissel

Bij jou thuis

Nabewerking

.

Je ontvangt 15 foto's

Luxe
215

1-5 personen

1 à 1,5 uur fotografie

Advies in kledingkeuze en eventueel een kledingwissel

Bij jou thuis

Nabewerking

Inclusief album 15x15

Je ontvangt 30 foto's

Deluxe
250

1-5 personen

1,5 à 2 uur fotografie

Advies in kledingkeuze en eventueel een kledingwissel

Bij jou thuis

Nabewerking

Inclusief album (15x15)

Je ontvangt 60 foto's

fotograaf ijmuiden

Praktische info

Een newborn shoot vindt doordat je baby nog zo klein en jij nog herstellende bent vaak thuis plaats.  Sylvia Jennifer komt bij jou thuis in IJmuiden, Haarlem, Bloemendaal, Zandvoort en Velsen en omstreken. Maar mocht jij het graag op locatie willen, dan kan dat uiteraard ook!

Zo’n klein baby’tje heeft een eigen ritme, tijdens deze newborn shoot houden we hier volop rekening mee. In jouw slaapkamer, de babykamer of bij jullie op de bank maakt Sylvia Jennifer rustige en liefdevolle foto’s van jullie prille gezinnetje. Bekijk mijn portfolio om inspiratie op te doen en te zien wat de mogelijkheden zijn.

Wil je in een mooie jurk op de foto? Ik beschik over een cliënt closet!