Feestdagen fotoshoot

Met de Kerstdagen voor de deur was het tijd voor een nieuwe feestdagen fotoshoot. De vorige thema fotoshoot was afgelopen zomer en vond plaats op het strand. Deze keer was het tijd voor een Feestdagen shoot in Studio22 in Haarlem.

Studio22 in Haarlem is een mooie daglicht studio met een rustgevende sfeer. De sfeer van de dag was ook super. Er was een visagiste die alle dames hebben opgemaakt.

Iedereen vond het wel heel spannend. Visagie en dan op de foto. Maar iedereen ging vol energie de deur uit. Wat een heerlijk gevoel om iedereen zelfverzekerd en tevreden naar huis te zien gaan.

Aan het eind van deze dag heb je altijd foto’s passend bij het seizoen en het is een mooie en unieke kans om kennis te maken met een shoot en met mij.

Het is mijn doel om vrouwen te helpen naar zelfliefde. En hoe kan ik dat beter doen door de onderneemsters die vrouwen hier mee helpen in het licht te zetten? Jouw unieke energie, jouw verhaal en jouw kracht kan je door middel van beeld laten zien en zo jouw droomklanten aantrekken. En dan worden er nog meer vrouwen geholpen naar zelfliefde! Ik kan niet wachten om jou voor mijn camera te zien! 

Vier keer per jaar organiseer ik een seizoensactie, zodat jij als spirituele onderneemster kennis kan maken met mij als fotograaf en jij passende beelden hebt voor het aankomende seizoen. Deze fotoshoot komt altijd met een leuke actieprijs.

Ik stuur alle foto’s altijd op in een online gallery, zo kan je zelf de foto’s uitkiezen die jullie het mooist vinden en eventueel nog meer foto’s bijkopen. Ook super leuk om te doen is een mini album te laten maken van de shoot, zo heb je altijd een blijvende herinnering.

Nog meer fotoshoots bekijken? Dit is een mooie fotoshoot gemaakt tijdens de vorige thema fotoshoot, welke ik vier keer per jaar organiseer. Wil je meer weten of ook een mooie fotoshoot? Stuur mij een berichtje.